© 2017 MIKOBA. CREATED WITH WIX.COM

MIKOBA


Bogusława Gromek
Złaków Kościelny 128
99-440 Zduny
NIP 834-178-28-35
tel. 787 584 004

mikobagromek@wp.pl

 

 

Kontakt

Gromek Krzysztof
Contract Manager
tel.790606451
E mail:kylo960@wp.pl

RODO

KLAUZULA INFORMACYJNA - RODO

 

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, że:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest MIKOBA Bogusława Gromek Złaków Kościelny 128, 99-440 Zduny

  2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu prowadzenia korespondencji, wymiany informacji handlowych, przesłania oferty marketingowej, sporządzenia dokumentów sprzedażowych tj. uzasadnionego interesu administratora, którym jest bieżąca obsługa klientów i marketing produktów własnych, na podstawie art. 6 ust 1 pkt f. Ogólnego Rozporządzenia o Ochronie Danych („RODO”)

  3. Odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą podmioty współpracujące z administratorem, którym dane powierzane są dla potrzeb obsługi handlowo-technicznej;

  4. Pani/Pana dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat;

  5. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu;

  6. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.;

  7. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest dobrowolne lecz niezbędne do celów opisanych w punkcie 2;

  8. W sprawach dotyczących ochrony danych osobowych można skontaktować się z firmą MIKOBA Bogusława Gromek pod adresem email: mikobagromek@wp.pl

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now